På besøk hos politiet

I løpet av det siste året har Norsk Folkehjelp Harstad samhandlet med, eller vært på besøk hos, Redningsselskapet, Røde Kors, Sivilforsvaret, Ambulansetjenesten, og Harstad Brann og Redning. 19 februar var tiden inne for å besøke politiet i Harstad.

Hos politiet fikk vi en svært varm velkomst. Vi ble tatt med en runde på politistasjonen og fikk se hvordan materiell og kjøretøy var organisert. Her var alt på stell!

Presentasjon av sanitetssekk med hjertestarter.

Demonstrasjon av hvordan man enkelt kan organisere KO ute i felt og benytte politibilen som et hjelpemiddel. Vi lot oss imponere av en rekke smarte løsninger, som tavler og magnetfolie som kan festes på bilen. Man kan dermed skrive logg og nyttig informasjon rett på bilen.

På en aksjon er det ofte hektisk, og liten mulighet for å diskutere prinsipper og prioriteringer. Her hadde vi muligheten til å stille spørsmål og utveksle tanker og ideer. Nyttig!

Kvelden ble avsluttet med en presentasjon av politiets arbeid og tenkemåte, varm dialog, nykokt kaffe og fortreffelig sjokoladekake denne gangen.

Takk for oss!

Vi ser fram til 26. februar da Norske Redningsshunder kommer på besøk.

Tekst / foto: Sverre

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.