Sparebankstiftelsen Sparebank1 Nord-Norge: Tusen takk!

Behov for utskiftning av materiell, og ikke minst et sted å oppbevare dette har vært i fokus de siste årene. I 2023 innså vi at tiden var inne for å bytte ut bilen.

I sommermånedene 2023 fikk vi innvilget midler fra Sparebankstiftelsen Sparebank1 Nord-Norge til bytte av mannskapsbil. Sammen med midler fra Gjensidigestiftelsen lot anskaffelsen seg gjennomføre.

Prosessen med bytte av bil tok noen måneder, da vi hadde mange spesifikasjoner til vårt nye kjøretøy. Omsider var valget tatt, og vi kunne med vemod ta avskjed med en trofast arbeidshest.

Etablering av beredskapsbygg

Siden 2019 har vi jobbet med å etablere et eget hus for å ha et sted å møtes, trene og oppbevare redningsteknisk materiell.

Det virkelig store skjedde i september da Sparebankstiftelsen inviterte oss til å delta på deres styremøte. Vi hadde søkt om midler til å etablere et eget bygg i Harstad og kunne nesten ikke tro nyheten om at vi hadde fått innvilget 5,8 millioner kroner til dette formålet.

Nyheten ble kunngjort internt på tidenes mest euforiske styremøte 🙂

Husprosjektet har vi jobbet med i 4 år. Like før man kommer til Folkeparken i Harstad er det satt av en tomt som er regulert til dette formålet. Vi er nå et uendelig stykke nærmere å få realisert denne drømmen. I løpet av vinteren 2023-2024 vil vi jobbe med sluttfinansieringen av prosjektet.

Det faktum at Sparebankstiftelsen Sparebank1 Nord-Norge har bevilget denne støtten til den frivillige redningstjenesten opplever vi som svært motiverende. På vegne av alle som har bruk for våre tjenester, og ikke minst oss selv, ønsker vi å rette en stor takk for at de har sett betydningen av vårt arbeid.

Ønsker du å støtte sluttfinansieringen av husprosjektet, kan det gjøres her.

Be the first to comment on "Sparebankstiftelsen Sparebank1 Nord-Norge: Tusen takk!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.