Fagkonferansen 2022

Endelig kunne vi dra på Fagkonferanse igjen etter to år med pandemi.

290 folkehjelpere møttes helga 1.-3.april på Gardermoen.  Fra Harstad var vi 7 fra saniteten og 4 som reiste med ungdomsgruppa. Vi fikk gode ord og ros for den frivillige innsatsen redningstjenesten utgjør fra vår justisminister Emilie Enger Mehl, som åpnet konferansen og var sammen med oss fredag kveld. 

Lørdagen startet med foredrag med Dag Otto Lauritzen,  lagånd og trua på at alt er mulig, det umulig tar bare litt lenger tid. Inspirerende foredrag, spesielt for oss som står ovenfor utfordringer som kan virke store nå som vi skal i gang med husprosjekt. Videre bestod lørdagen av ulike parallellsesjoner med faglig påfyll og informasjon.  Noen deltok på workshoper og en av disse ga oss en ny instruktør i prosjektet “Bratt og glatt”, redning i bratt terreng med taustøtte. Søndagen fortsatte med faglig påfyll og representantskapsmøte for sanitetsungdommene.

Her ble kandidatene til nytt sentralt ungdomsutvalg representert. Blant disse var Elisabeth Jonassen fra Harstad. Etter lunsj var det en sliten men fornøyd gjeng som kunne sette nesen hjemover.

Tekst: Merethe Sætran – Foto: Norsk Folkehjelp

Be the first to comment on "Fagkonferansen 2022"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.