Utstyr til ungdomsgruppa

Norsk folkehjelp Harstad har nettopp etablert en ungdomsgruppe. I forbindelse med dette ble det søkt om en startpakke for sanitetsungdom. Tirsdag 28 mai fikk vi besøk av Espen Bruun på en trivelig temakveld. Han hadde med seg 3 bager fulle av utstyr, finansiert med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Bagene inneholdt: 15 stk hodelykter, 15 stk handlykter, 15 stk sanitetsungdomsvester, 3 stk førstehjelpsvesker, 15 stk kartmapper, 15 stk kompass, 3 stk stormkjøkken m/gassbrenner, 1 stk multifuelbrennere til stormkjøkken, 5 stk liggeunderlag og 3 stk fjelltelt.

Montering av hodelykter og muffinsspising pågår.

Harstad tidene var også på besøk, og lagde denne saken (krever abonnement).

Synnøve, Elias og Johannes monterer stormkjøkken.

Vi takker så mye!

Tekst: Sondre – Foto: Merethe

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.