Fagkonferanse sanitet 2016

Årets fagkonferanse gikk av stabelen 15.-17. April og årets tema var “Det handler om å redde liv“.
Årets fokus ble rettet mot utveksling av erfaringer og vi fikk blant annet høre fra sysselmannen på Svalbard om den tragiske skredulykken i vinter. Dette var en live overføring fra Svalbard og vi fikk sjansen til å stille spørsmål om hendelsesforløpet og erfaringer fra ulykken.

Vi fikk også en innføring i bruk av droner i redningstjenesten. Det var grupper fra vår region som holdt foredrag for nesten 200 deltakere på Sundvollen. Et interessant tema som kan være et flott hjelpemiddel i redningstjenesten.

Norsk Folkehjelp Harstad stilte med fem representanter som deltok på fem forskjellige temaer på Sundvollen hotell utenfor Oslo.

Hans Jacob deltok på prosjektet digital effektivisering som NFH skal innføres i sommeren 2016, dette blir spennende! Frøydis deltok på simulering som metode. Frode deltok på taktisk trening, hvordan skape en treningskultur? Øystein deltok på erfaringsutveksling om nødnett. Magnus Deltok på ungdomsleders samling,

Hva gjøres i de gruppene som har suksess? Hva kan vi lære av hverandre? Hva forventes av en voksenleder? Hvilken hjelp kan de lokale gruppene få? Nok en lærerik helg sammen med mange av landets flotte folkehjelpere.

Be the first to comment on "Fagkonferanse sanitet 2016"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.