1. Mai 2016

Norsk Folkehjelp Harstad deltok i år som alltid på byens 1. mai arrangement. Dette skulle bli et noe amputert arrangement på grunn av hotellstreiken, men dette stoppet ikke de som ønsket å markere dagen.

Toget gikk en runde i byen og endte opp på torget hvor det ble holdt diverse appeller. Det var også fremført noen kulturelle innslag som fikk god respons i vårsola.

Norsk Folkehjelps slagord var i år “Vi står sammen med folk på flukt“.

CapturrrePasientransport

1.mai skulle vise seg å bli en aktiv dag for noen av våre medlemmer. Senere på kvelden ringte telefonen, en fortvilt mann som kunne melde at kona hadde store smerter i foten.

De var på skitur på Melåa og klarte ikke å komme seg ned for egen maskin. En rask mobilisering av mannskaper og utstyr resulterte i en effektiv utrykking.

Ann-Kristin og Magnus hadde helgen før vært oppe ved broderstadgammen og var godt kjent med snøforholdene. Vi kunne derfor tidlig melde til politiet at vi kunne ta oss frem til pasienten. Dette understreker viktigheten av god lokalkunnskap som denne dagen resulterte i en fornøyd pasient etter forholdene.Capturqe

Be the first to comment on "1. Mai 2016"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.