Norsk Folkehjelp Harstad feirer 75-års jubileum i 2014

scooter

bilde (2)Norsk Folkehjelp Harstad ble etablert i 1939. I forbindelse med jubileet valgte vi å markere dette med en hyggelig aften på De 4 roser – hvor til og med forrettene var merket med Norsk Folkehjelps flagg…

bilde (1) (2)

God stemning blant medlemmer som har lagt ned et utallig antall tjenestetimer i løpet av maaange år. For å markere jubileet inviterte vi våre samarbeidspartnere til kaffe og kake på kontoret. Dette resulterte i en svært hyggelig markering.

Harstad tidende oppsummerte dette slik:

Harstad Tidende 26.11.2014

Harstad Tidende 29.11.2014
 

 

 

 

 

Be the first to comment on "Norsk Folkehjelp Harstad feirer 75-års jubileum i 2014"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.