Vel blåst!

14. juli 2019 ble det gjennomført en markering til ære for alle de som som har lagt ned 180.000 dugnadstimer for å arrangere Tour De Andørja i snart 20 år. Markeringen bestod av at de som ønsket syklet fra Mjøsundet til Engenes i fred og ro uten tidtaking. Det var også i år mange som hadde samlet seg langs veien, men i år var det altså rom for syklistene til å stoppe og slå av en prat.

Norsk Folkehjelp Harstad har bidratt med sanitetstjenester fra den spede begynnelse. Noen år har vi også samarbeidet med Norsk Folkehjelp Tromsø og Norsk Folkehjelp Midt-Troms. Lokallaget i Harstad har utvilsomt vokst i et trivelig samarbeid med Andørja Sportsklubb.

For å vise arrangørene vår honnør stilte vi med mannskapsbilen på Mjøsundbrua også i år. Vi takker for samarbeidet og ønsker idrettslaget lykke til med nye prosjekter.

Tekst / Foto: Sverre

Be the first to comment on "Vel blåst!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.