Samarbeid med Harstad Turlag

Harstad Turlag startet i 2019 prosessen med å legge ut klopper på strekningen Bjørnhaugen – Håkonsbu. Norsk Folkehjelp ble kontaktet for å transportere materialer som skulle legges videre inn i Kongsvkdalen.

Kjøretillatelse ble innvilget, og prosessen startet med oppkjøring av trase fra Bjørnhaugen inn i Kongsvikdalen. Etter noen dager med minusgrader hadde sporet fått satt seg og prosjektet kunne starte…

Torsdag 27. mars dro et gjeng opp på hytta med begge scooterne.

Vi oppdaget raskt 9! bunter med 2″ x 8″ som lå klare til transport utenfor turlagshytta på Bjørnhaugen.

Sammen med turlaget ble materialene lastet og fraktet opp i Kongsvikdalen langs Storvann syd. 2 tømmerdoninger fikk vi låne lokalt. Tusen takk til de som stilte disse til disposisjon!

Oppdraget var velorganisert, oversiktlig og greit, men været var ikke det beste. Store snømengder og høy rasfare gjorde at vi fikk kjørt opp litt over halvparten av de totalt 360 lengdene i denne omgangen.

Be the first to comment on "Samarbeid med Harstad Turlag"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.